Video marketing trend 2021

Video marketing Videá sa končia. Povedať, že sa nachádzame v zlatom veku videa, by bolo podceňovaním, zvlášť keď sa zdá, že nové formáty, kreativita a stratégie zapojenia verejnosti nebudú mať konca. Pokiaľ ide o publikum, štatistika je trochu divoká.

Výskum spoločnosti Asset Digital Communications ukazuje, že popularita videa stále rastie. Posledné údaje z GlobalWebIndexu ukazujú, že 56 percent používateľov internetu sleduje každý mesiac videá na Facebooku, Twitteri, Instagrame a Snapchate. Grabyo má túto štatistiku na 75% – 75% používateľov v USA skutočne využíva sociálne médiá na každodenné sledovanie obsahu. Keď teraz premýšľate o videu, vaša myseľ pravdepodobne pôjde najskôr na YouTube. A z dobrého dôvodu: YouTube je stále jedným z najpopulárnejších video webov.

Angažovanosť a zhliadnutia na YouTube sú na historickom maxime, pričom youtuberi zaznamenali o 20 – 30 percent viac zhliadnutí (Mediakix) Ľudia majú tendenciu zabúdať, že YouTube je druhý najväčší vyhľadávací nástroj na svete V Spojených štátoch dosiahol YouTube trhový dosah okolo 90 percent, pričom od roku 2019 získal 2 miliardy prihlásených používateľov (Statista) 60 miliárd používateľov z USA prístup k službe YouTube každý deň (Statista) Tvrdí sa, že význam videa pre všetky platformy digitálneho marketingu rastie a rýchlo rastie. Exponenciálne to. To znamená, že tento kanál je zásadný, ak sa chcete v roku 2021 spojiť so svojím publikom a prilákať k svojej značke nových ľudí.

Pridaj komentár